Utveckling inbyggda system

Har du vad som krävs för att jobba med avancerad utveckling i häftiga teknikprojekt med stora kontraster? Vi arbetar medvetet branschoberoende och har stor variation i projekten som sträcker sig från motorstyrning och datorseende till mjölkningsrobotar och satelliter. Utvecklingen genomförs som uppdrag i våra kunders lokaler och som åtaganden i våra lokaler i Stockholm city.


Utvecklas tillsammans med oss

Nu behöver åtagandegruppen förstärkas med ytterligare mjukvaruarkitekter för utveckling av inbyggda system.
Vi söker dig som trivs i en intellektuell miljö med kompetenta kollegor och ständigt söker tekniska utmaningar. Som person är du metodisk, strukturerad och trivs med att arbeta i grupp. Du har minst tre års erfarenhet från utveckling av mjukvara för inbyggda system. Erfarenhet inom distribuerade system, algoritmer, drivrutiner, Linux eller realtidsoperativ är meriterande.


Tror du dig vara den vi söker och vill veta mer?

Vi är i behov av omedelbar förstärkning och intervjuar därför löpande, så vänta inte!
Skicka din ansökan på svenska till jobb@rte.se och ange ”hemsidan” som referens eller ring mig.

Mvh,
Jesper Hillberg, VD
Realtime Embedded AB
08-410 409 22

Vi på Realtime Embedded AB (www.rte.se) har sedan år 2000 specialiserat oss på att hjälpa innovativa och nytänkande företag att utveckla inbyggda system till avancerade produkter. Vår företagskultur präglas av kunskap, kreativitet, kvalitet och ärlighet. Idag är vi 23 medarbetare och befinner oss i en stabil tillväxt.