Utbildning ARM NEON 12-13 maj

Vi har sett ett allt större behov av optimerings- och profileringskompetens hos våra kunder och intresset för våra optimeringsseminarier har varit stort. Därför är vi glada över att kunna erbjuda en tvådagarskurs i "NEON programming and optimisation" med en av ARMs egna experter. NEON är ARMs utökade instruktionsset för acceleration av media- och DSP-operationer genom vektorisering (SIMD) som finns tillgängligt i processorer baserade på ARMv7 (Cortex-A) samt alla 64-bitars ARM-processorer. Kursen riktar sig främst till dig som har erfarenhet av någon av ovanstående ARM-plattformar och vill veta mer om hur du kan utvärdera prestanda, samt optimera kod och datalayout för snabbare exekvering genom vektorisering.

Kursen går den 12-13e maj till ett grundpris om 17 995kr per deltagare exkl. moms. Anmälningar före den 10 april ger 500kr i rabatt per deltagare. Anmälan av två personer ger 1 000kr i rabatt totalt och anmälan av tre personer eller fler ger 1 000kr i rabatt per deltagare.

Antalet platser är begränsat och som läsare av detta nyhetsbrev har du ett försprång! Passa på att anmäla dig och dina kollegor redan idag till event@rte.se. Ange företagsnamn, namn på  samtliga deltagare, faktureringsuppgifter samt om du/ni har några speciella önskemål gällande förtäring. 
Swedish